Chris Noordzij

Chris Noordzij
Chris NoordzijPersonal Trainer
“Als Personal trainer help ik jouw graag naar je gezondheidsdoelstelling”

Wie is Chris Noordzij?

Ik ben Chris Noordzij, Personal Trainer bij Sharony van der Wiel. Zes jaar geleden begon ik met fitness. Vanaf het begin vond ik het geweldig om bewust bezig te zijn met mijn lichaam, om mezelf steeds te dagen en om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Mijn interesse is steeds meer gegroeid waarna ik verschillende stages heb gelopen, onder andere bij Ben Rietdijk Sport te Velserbroek, See me Fit in Aalsmeer, Cardio Fitness Noord in Haarlem en Shape all in Centre in Amsterdam.

Tijdens mijn ontwikkelende carrière als Personal Trainer heb ik de HBO opleiding Sport, Management en Ondernemen (SM&O) op de Hogeschool van Amsterdam gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe met verschillende typen mensen om te gaan, hoe les te geven en hoe je mensen kan coachen/adviseren. Terwijl ik bezig was met SM&O heb ik mijn fitnesslicenties behaald bij de Fit!vak en de National Strength & Conditioning Association (NSCA).

Sinds Maart 2017 ben ik aan het werk als gediplomeerd Personal Trainer bij Sharony van der Wiel.

Als Personal Trainer help ik je met het bereiken van jouw gezondheidsdoelstellingen. Ik heb tijdens mijn carrière steeds te horen gekregen dat ik op een prettige manier met mijn klanten omga. Ik ben vriendelijk, makkelijk in de omgang, ik hou van humor, maar ik ben serieus wanneer het moet.

Ik vind dat iedereen zich elke dag fit en vitaal moet voelen, zodat je maximaal kan genieten van elke dag. En door middel van fitness kan ik je hierbij enorm helpen!

Ik kan je helpen bij:

  • Afvallen, aankomen en op gewicht blijven
  • Een gezonde leefstijl ontwikkelen
  • Je fit laten voelen
  • Je energieker te laten voelen

Mijn certificaten:

  • NSCA Certified Personal Trainer
  • Fit!vak Trainer A & B

Heb je interesse gekregen na het lezen van mijn stukje, dan kan je altijd even langskomen in de studio voor meer informatie!