WELLNESS

WELLNESSMASSAGE:

Een diep ontspannende lichaamsmassage, met heerlijke oliën, aangepast aan de behoefte van het lichaam. Ontspant de spieren, maakt gewrichten, pezen een spieren soepel en stimuleren het lichaam, zodat afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. 

Spanning gerelateerde klachten zoals schouder, nek of rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, herstellend van ziekte of operatie kunnen door de`ze massage verlicht worden. 

SPORTMASSAGE:

Deze massage is een stevige en dieper gaande lichaamsmassage. Behandeld eventueel triggerpoint, verklevingen in de spierlaag. Sportmassage kun je ondergaan voor het sporten, als goede voorbereiding en de juiste doorbloeding van je spieren.

Maar een sportmassage is ook zeer waardevol juist na het sporten, om dekafvalstoffen af te voeren, ook waardevol na andere lichamelijke inspanning. 

CRANIO-SACRAAL MASSAGE:

Canio-Sacraal massage nodigt het lichaam uit om onverwerkte fysieke of emotionele blokkades los te laten en weer dieper te ontspannen. Ons lichaam heeft een ritme, die met name rond de schedel en het heiligbeen voelbaar is, daar kan door allerlei omstandigheden een verstoring in komen, wat gevolgen heeft voor het bindweefsel. er wordt gewerkt met zacht een zorgvuldige manuele aanraken, die invloed hebben op het hele systeem: zoals fysiek al emotioneel.

Het is een helende behandeling oa voor huilbaby’s, kinderen met oa buikpijn en iedere volwassene met diverse klachten, die een diepere ontspanning, ontlading kunnen gebruiken. Bij deze behandeling blijft u aangekleed. 

HOTSTONEMASSAGE: 

Met hotstonemassage wordt er gewerkt met warme stenen. De warmte van de stenen dringen diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een stretching effect op de spieren. 

Hotstonemassage is een weldaad voor lichaam en geest. 

BODY & SOUL:

Naar de oostelijke oases van Egypte!
Tijdens de Cenzaa Siwa Feelings reist u mee naar de droombestemming Egypte met bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten. De unieke geurcomposities en bijzondere kruidenpakking met warme basaltstenen laten u wegzweven naar oostelijke oases!

Naar de golven van rust in Hawai!
In de Hawaaiiaance cultuur bestaan ceremoniële tradities die u meevoeren op de golven van de oceaan. Door het gebruik van warme kruidenolie, tijdens de zijdezachte lichaamsmassage reist u mee naar dit exotische oord.

Naar de himalaya met knisperende pakjes
Sluit uw ogen en reis naar de Himalaya waar u energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. Uw huid wordt gemasseerd en uw spieren verwarmd door midde van in kruidenolie gedrenkte bundels met zoutkristallen.

Naar de roots van het mooie India!
Jaipur Feelings vond haar inspiratie in de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Fonkelende edelstenen, Ayurverdische lichaamsmassage en weldadige kruidenolie helpen u alle spanningen los te laten. Laat u onderdompelen in rijkdom en reis naar deze mooie Indiase cultuur.

ZWANGERSCHAPMASSAGE:

Juist als je zwanger bent is het fantastisch om je te laten masseren. Even de nodige aandacht naar oa de schouders, nek en onderrug. Een massage die je lichaam weer begrenst, waarbij ook de ontspanning heerlijk is te ervaren.
Gun elke aanstaande moeder deze ervaring!!

PRIJSLIJST:

30 minuten50 minuten
Wellness massage:€30,00 €50,00
Sport massage:€30,00€50,00
Hotstone massage:€30,00€50,00
Canio-sacraal therapie:€30,00€50,00
zwangerschaps massage (45MIN):€65,00